• Visa bildtext

    2023 års kort pryds av en kinesisk rispapperstapet som finns att beskåda på Svindersvik i Nacka. Fotot på tapeten är taget av Mats Landin, Nordiska museet.

Kulturarvskortet

Kortet vars värde bara ökar ju mer man använder det!

Kulturarvskortet ger 50% rabatt till drygt 300 kultursevärdheter i hela landet. Kortet gäller för obegränsat antal besök för en person och priset är endast 250:-.
Kulturarvskortet är även en utmärkt gåva, vars värde bara ökar ju mer man använder det!


Så här köper du Kulturarvskortet i fysisk form:

  • Fyll i följande formulär: https://forms.gle/nFQZD1U4Pt4FZbmU8 så kommer Kulturarvskort, inbetalningskort och fickfolder med förmåner i brevlådan inom kort.
    Eller:
  • Maila in din beställning till pren@mikab.se eller ring 044-10 10 22.
    Eller:
  • Över disk på ett 50-tal turistbyråer och museer i hela landet. Hämta lista med återförsäljningsställen HÄR.Kortet gäller t o m maj 2024.


Så här köper du Kulturarvskortet digitalt så du har det i mobilen:

  • Via vår app Svenskt Kulturarv som du hittar i App-store eller Google Play. Obs! Kortet gäller då i 1 år från inköpsdatum.

 

Var gäller kortet?

Klicka här för att öppna en lista över platser där Kulturarvkortet gäller (öppnas i nytt fönster), under BESÖKSMÅL här på hemsidan får du mer utförlig information om våra medlemmar. 


Reservation för kortets giltighet i samband med specialarrangemang som julmarknader och konserter. Kort rabatten gäller på ordinarie entrépriser.